نتایجی بر شکست ایمپلنت در بیماران دیابتی
ایمپلنت برای دیابتی ها: دیابت یکی از شایع ترین بیماری ها در جهان امروز است که افراد زیادی با آن دست و پنج نرم می کنند. بیماری دیابت می تواند مشکلات زیادی را برای افراد به وجود آورد که یکی از آن ها شکست ایمپلنت دندان است. تحقیقات در سازمان غذا و دارو نشان می دهد که خطر شکست کاشت ایمپلنت دندان برای افراد دیابتی به دلیل طولانی شدن دوره بهبودی، بیشتر است. علاوه بر این تحقیقات نشان داده است که شکست ایمپلنت در افرادی که دیابت نوع 1 دارند بیشتر از شکست آن در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 است.
قیمت دستگاه روتاری دندانپزشکی
با تمام این موارد، اگر افراد مبتلا به دیابت بتوانند قند خون خود را حداقل 3 ماه پیش از قرارگیری ایمپلنت کنترل نمایند، عمل کاشت ایمپلنت در آن ها به صورت موفقیت آمیز انجام می شود. بر اساس آخرین تحقیقات موجود توسط متخصصین این حوزه، کاشت ایمپلنت های دندانی برای ۸۰ درصد از بیمارانی که دیابت کنترل شده دارند، به صورت موفقیت آمیز انجام شده است.
ایمپلنت برای دیابتی ها
در افراد دیابتی سطح گلوکز خون بسیار بالا است؛ به همین دلیل گلبول های سفید خون نمی توانند به راحتی کار خود را انجام دهند. در این وضعیت شرایط برای به وجود آمدن عفونت های مختلف فراهم می شود. علاوه بر این روند بهبود زخم ها در افراد دیابتی بسیار کند است. این امر می تواند روند جوش خوردگی ایمپلنت با فک را با اختلال مواجه سازد؛ زیرا ایمپلنت های دندانی توسط عمل جراحی داخل فک قرار می گیرند تا با استخوان فک جوش بخورند و محکم شوند.
میزان مناسب قند خون و ایمپلنت برای دیابتی ها
اگر میزان قند خون کمتر از 170 باشد، درصد موفقیت آمیز بودن ایمپلنت گذاری بسیار بالا است. علاوه بر این یکی از فاکتورهای بسیار مهم که در آزمایش قند خون مورد بررسی قرار می گیرد، فاکتور ای وان سی است. این آزمایش میزان قند خون شما را در سه ماه گذشته نشان می دهد.
اندوموتور
در صورتی که فاکتور hba1c در آزمایش قند خون افراد دیابتی کمتر از 8 باشد، می توانند کاشت ایمپلنت را به راحتی انجام دهند. اما اگر این فاکتور بالای 8 باشد، نمی توانند ایمپلنت گذاری را با موفقیت انجام دهند. این افراد باید با مراجعه به پزشک متخصص، قند خون خود را به وسیله دارو و ورزش کنترل کنند تا عمل کاشت ایمپلنت برای آن ها انجام شود. بهتر است قبل از انجام ایمپلنت، اطلاعات لازم درباره بیماری های زمینه ای و داروهای مصرفی خود را در اختیار پزشک قرار دهید.
شرایط لازم برای انجام ایمپلنت در افراد مبتلا به بیماری دیابت
افرادی که دارای دیابت کنترل شده هستند، می توانند کاشت ایمپلنت را انجام دهند. اما بهتر است برای اطمینان از موفقیت آمیز بودن این نوع جراحی، با پزشک متخصص قند خون خود مشورت کنند و آزمایش های زیر را انجام دهند:
سنسور rvg
- آزمایش هموگلوبین ای وان سی برای کنترل میزان قند خون در بلند مدت
- آزمایش خون برای اثبات عدم وجود عفونت
مراقبت های قبل و بعد از جراحی ایمپلنت در افراد دیابتی
افراد دیابتی به دلیل شرایط خاص خود باید تمامی نکات مذکور در ادامه و نکات مهم توسط دندانپزشک خود را دقیقا اجرا کنند تا بهبودی کامل حاصل گردد و ایجاد پیوند بین ایمپلنت و استخوان فک به درستی انجام شود.
اندو موتور
- کنترل مداوم قند خون در چند هفته منتهی به عمل (زمان دقیق کنترل قند خون توسط پزشک به بیمار گفته می شود.)
- مصرف داروها و آنتی بیوتیک ها قبل از جراحی زیر نظر پزشک متخصص
- داشتن برنامه غذایی صحیح
- کنترل دز انسولین مورد استفاده و تایید آن توسط پزشک
- رعایت بهداشت کامل دهان و دندان قبل و بعد از انجام ایمپلنت
- عدم استفاده از خوراکی های سفت
- عدم استفاده از آدامس به دلیل چسبیدن به ایمپلنت
- مصرف دهان شویه های حاوی کلر هگزیدین از چندین ماه قبل از جراحی
روش های کاشت ایمپلنت در افراد مبتلا به دیابت
روش های ایمپلنت گذاری با توجه به شرایط بیمار و وضعیت قند خون او تعیین می شود. در هر کدام از این روش ها از تجهیزات دندانپزشکی مخصوصی استفاده می شود تا جراحی ایمپلنت با موفقیت بیشتری صورت پذیرد. معمولا برای افراد دیابتی از دو روش مینی ایمپلنت دندان و روش چهار پایه بیشتر استفاده می شود.
موتور روتاری دندانپزشکی
- روش مینی ایمپلنت
در این روش، عملیات ایمپلنت گذاری به صورت جزئی و برای یک دندان انجام می شود. در روش مینی ایمپلنت پزشک برش های کوچکی را در بافت لثه و استخوان فک ایجاد می کند. پس از آن پست های تیتانیومی را درون فک قرار می دهند و لثه را بخیه می زند.
دستگاه rvg
- روش چهارپایه
روش چهار پایه در افرادی که تمامی دندان های فک خود را از دست می دهند، انجام می شود. در این روش با قرار گیری 4 پایه ایمپلنت می توانند یک دست دندان کامل را بر روی فک سوار کرد. روش چهار پایه یکی از رایج ترین روش های ایمپلنت گذاری برای افراد دیابتی است.
قیمت rvg دندانپزشکی
- استفاده از پل دندانی و پروتز متحرک
بریج ها به همراه پروتزهای متحرک می توانند جای خالی دندان های شما را به خوبی پر کنند. در برخی از موارد نسبت به شرایط بیمار از بریج ها یا پل های دندانی به همراه ایمپلنت استفاده می شود اما معمولا برای ایمپلنت گذاری در افراد دیابتی، ایمپلنت و بریج به تنهایی مورد استفاده قرار می گیرند.
خرید تجهیزات دندانپزشکی از فروشگاه کادنت
جراحی ایمپلنت یکی از رایج ترین جراحی های موجود در مطب های دندانپزشکی است که به تجهیزات خاص و با کیفیتی نیاز دارد. فروشگاه اینترنتی کادنت ارائه دهنده انواع تجهیزات دندانپزشکی از برندهای معتبر و با قیمت های مناسب و رقابتی است. شما مشتریان محترم می توانید تنها در چند دقیقه خرید تجهیزات دندانپزشکی خود را انجام دهید و آن ها را درب منزل تحویل بگیرید.